سلام به همه بچههای انجمن!
امروز میخوام یه ابزار باحال به اسم Zhizhen Schematics رو بهتون معرفی کنم که برای هر کسی که تو کار تعمیرات موبایل، تبلت یا لپتاپه، میتونه یه دستیار حسابی باشه. این نرمافزار رو شرکت Zhizhen Solutions ساخته و هدفش اینه که عیبیابی و تعمیرات رو سریعتر و دقیقتر کنه، چه تازهکار باشی چه قدیمی این کار.
امروز میخوام یه ابزار باحال به اسم Zhizhen Schematics رو بهتون معرفی کنم که برای هر کسی که تو کار تعمیرات موبایل، تبلت یا لپتاپه، میتونه یه دستیار حسابی باشه. این نرمافزار رو شرکت Zhizhen Solutions ساخته و هدفش اینه که عیبیابی و تعمیرات رو سریعتر و دقیقتر کنه، چه تازهکار باشی چه قدیمی این کار.

Zhizhen Schematics چیه؟
این یه نرمافزار شماتیکه که نقشههای مدار و بیتمپهای باکیفیت از دستگاهها رو بهتون میده. از گوشیهای اپل، سامسونگ، شیائومی و هواوی گرفته تا لپتاپها رو پوشش میده و کار عیبیابی و تعمیر رو حسابی راحت میکنه.چه چیزایی داره؟
- شماتیک و بیتمپ تعاملی: نقشههای تکلایه و چندلایه با تصاویر واقعی از مادربورد که میتونید مسیرها رو دنبال کنید.
- ابزار باحال: با Drag-and-Drop بین شماتیک و بیتمپ جابهجا شید و همهچیز رو تو یه صفحه ببینید.
- اطلاعات دقیق: مقادیر دیود، ولتاژها و دیتای مرجع برای پیدا کردن سریع مشکل.
- پشتیبانی کامل: تقریباً هر برندی که فکرشو بکنید تو دیتابیسش هست.
- آپدیت روزانه: هر روز مدلهای جدید و راهحلهای تازه اضافه میشه.
چرا الان امتحانش کنیم؟
تا ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (یعنی تا دوشنبه هفته بعد) میتونید رایگان از همه امکاناتش استفاده کنید. بعد از اون باید اشتراک بخرید، ولی الان فرصت طلاییه که ببینید به کارتون میاد یا نه. چیزی که من فهمیدم، این نسخه آزمایشی کامل و بدون محدودیته!چطور شروع کنیم؟
- برید به سایت رسمی: www.zhizhensolutions.com
- نسخه رایگان رو دانلود کنید (تا ۱۸ مارس فعاله).
- نصب کنید، ثبتنام کنید و هر مدل دستگاهی که میخواید رو انتخاب کنید و شروع کنید.
نظرتون چیه؟
کسی تا حالا تستش کرده؟ تا ۴ روز دیگه که رایگانه، میخواید امتحانش کنید؟ تجربهتون رو اینجا بگید یا اگه سوالی دارید، بپرسید تا بیشتر راهنمایی کنم. بیاید یه بحث باحال راه بندازیم!
آخرین ویرایش: