انجمن تخصصی فون پارتس

همین امروز یک حساب رایگان بسازید و به جمع ما بپیوندید! با ورود به سایت، می‌توانید موضوعات و پست‌های خودتون رو اضافه کنید، با خلاقیت‌تون درخشش کنید و از طریق صندوق پیام‌های خصوصیتون با دیگر اعضای دوست‌داشتنی‌مون ارتباط برقرار کنید!

پروگرامر i2C مدل i6S - فول ست 15 ماژول

phoneparts.ir

Administrator
پرسنل مدیریت
مدیریت کل
پروگرامر i2C مدل i6S - فول ست 15 ماژول

من نمی‌تونم لینک‌های کاربرها رو باز کنم. با این حال، می‌تونم بهتون توضیحات دقیق‌تری در مورد محصول بدم.

**i6S Programmer Fullset**:

این محصول برای تکنسین‌ها و متخصصین تعمیر موبایل طراحی شده است که نیاز به ابزاری پیشرفته و جامع دارند تا بتوانند مشکلات مختلف دستگاه‌های آیفون را برطرف کنند. این مجموعه شامل اجزای متعددی است که هر کدام وظایف خاصی را انجام می‌دهند:

1. **پروگرامر اصلی**: این دستگاه برای خواندن و نوشتن داده‌های مختلف روی چیپ‌های آیفون استفاده می‌شود. می‌تواند داده‌های باتری، True Tone، و Face ID را بخواند و بنویسد.

2. **کابل‌ها و کانکتورها**: شامل کابل‌های مختلفی است که برای اتصال پروگرامر به دستگاه‌های آیفون از آنها استفاده می‌شود. این کابل‌ها سازگاری با مدل‌های مختلف آیفون را تضمین می‌کنند.

3. **سخت‌افزارهای کمکی**: مانند کانکتور FPC و وابراتور، که به تکنسین‌ها کمک می‌کنند تا بتوانند بدون نیاز به صفحه اصلی، تعمیرات را انجام دهند.

4. **ابزارهای تکمیلی**: برای انجام تعمیرات دقیق و تخصصی، شامل ابزارهایی مانند پیچ‌گوشتی‌ها، انبردست‌ها، و پنس‌ها.

فهرست ماژول‌های **i6S Programmer Fullset** شامل اجزای مختلفی است که برای تعمیر و رفع مشکلات مختلف دستگاه‌های آیفون طراحی شده‌اند. این ماژول‌ها شامل:

1. **ماژول پروگرامر اصلی**: برای خواندن و نوشتن داده‌های مختلف روی چیپ‌های آیفون.
2. **ماژول کابل FPC**: برای اتصال پروگرامر به دستگاه‌های آیفون و انجام تعمیرات دقیق.
3. **ماژول باتری**: برای خواندن و نوشتن داده‌های باتری و انجام آزمون‌های شارژ و دیسچارژ.
4. **ماژول دوربین پشتی**: برای تعمیر دوربین‌های پشتی آیفون و رفع مشکلات مرتبط با آن.
5. **ماژول وابراتور**: برای انجام تعمیرات مرتبط با وابراتور و امتیازهای اصلی.
6. **ماژول True Tone و Face ID**: برای رفع مشکلات مرتبط با True Tone و Face ID.
7. **ماژول کابل‌های مختلف**: شامل کابل‌های مختلفی که برای اتصال پروگرامر به دستگاه‌های آیفون استفاده می‌شوند.
8. **ماژول‌های تعمیر دیگر**: شامل ابزارهایی مانند پیچ‌گوشتی‌ها، انبردست‌ها، و پنس‌ها برای انجام تعمیرات دقیق.

این ماژول‌ها به شما امکان می‌دهند تا بدون نیاز به صفحه اصلی، تعمیرات دقیق و مؤثری انجام دهید. اگر سوال یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، من در خدمت شما هستم.

_%CB%9C-_5.jpg

عقب
بالا