سلام به همه بچههای انجمن!
امروز میخوام یه ابزار خفن تو حوزه تعمیرات الکترونیک و موبایل بهتون معرفی کنم: RF4 RF-H4. این دستگاه یه Rework Station با هوای گرمه که برای لحیمکاری و جداسازی قطعات SMD و BGA طراحی شده و حسابی تو کارگاههای حرفهای جواب میده. اگه تعمیرکار موبایل یا عاشق پروژههای DIY هستید، این تاپیک رو تا آخر بخونید!

شما چطور؟ کسی اینجا RF-H4 داره؟ تجربهتون چیه؟ یا اگه سوالی در موردش دارید، بپرسید تا بیشتر حرف بزنیم. اگه مدل دیگهای از RF4 یا برندای دیگه رو پیشنهاد دارید، بگید مقایسه کنیم!
امروز میخوام یه ابزار خفن تو حوزه تعمیرات الکترونیک و موبایل بهتون معرفی کنم: RF4 RF-H4. این دستگاه یه Rework Station با هوای گرمه که برای لحیمکاری و جداسازی قطعات SMD و BGA طراحی شده و حسابی تو کارگاههای حرفهای جواب میده. اگه تعمیرکار موبایل یا عاشق پروژههای DIY هستید، این تاپیک رو تا آخر بخونید!

مشخصات اصلی:
- قدرت: 1200 وات - گرمایش سریع و قوی، حتی برای چیپهای بزرگ BGA
- دما: 100 تا 480 درجه سانتیگراد، قابل تنظیم
- جریان هوا: تا 50 لیتر در دقیقه، با فن توربو (15000 دور)
- نمایشگر: LCD دیجیتال برای دما و هوا
- وزن: حدود 2.1 کیلو، سبک و جمعوجور
چیزایی که RF-H4 رو خاص میکنه:
- سه کانال کاری (CH1, CH2, CH3): میتونی دما و جریان هوا رو برای هر کار جدا ذخیره کنی. مثلاً یه تنظیم برای CPU موبایل، یه تنظیم برای GPU کنسول.
- خواب خودکار: دسته رو بذاری رو پایه، میره خواب! هم برق کمتر میخوره، هم عمر دستگاه بیشتر میشه.
- ایمنی بالا: سیستم patente شده داره که جلوی سوختن یا خطا رو میگیره. اگه مشکلی پیش بیاد، خودش خاموش میشه.
- هشدار صوتی: از روشن شدن تا دمای زیاد، با بوق بهت خبر میده.
- ESD Safe: ضد الکتریسیته ساکن، که برای قطعات حساس عالیه.
تو جعبه چی داره؟
- دستگاه اصلی
- 5 تا نازل (4، 5، 7، 9، 11 میلیمتر)
- پایه دسته
- پدال پا (برای ریست یا باد سرد)
- کابل برق
کاربرداش چیه؟
- جدا کردن و لحیم کردن چیپهای موبایل (مثل مادربورد سامسونگ یا آیفون)
- تعمیرات لپتاپ و کنسول بازی
- پروژههای DIY برای عشق الکترونیکها
مزایا:
- قدرت و دقت بالا
- تنظیمات راحت با LCD
- نازلهای متنوع برای هر کاری
- ایمنی و دوام خوب
معایب؟
- اگه تازهکاری، تنظیم دما و هوا یه کم تمرین میخواد.
- نسبت به مدلهای سادهتر مثل RF-H2 گرونتره (ولی ارزششو داره).
نظر من؟
من خودم باهاش چندتا برد موبایل و تبلت کار کردم، واقعاً از سرعت گرمایش و جریان هواش راضیم. نازلهای مختلفش هم دستت رو حسابی باز میذاره. فقط باید حواست به دما باشه که چیپ یا برد رو نسوزونی!شما چطور؟ کسی اینجا RF-H4 داره؟ تجربهتون چیه؟ یا اگه سوالی در موردش دارید، بپرسید تا بیشتر حرف بزنیم. اگه مدل دیگهای از RF4 یا برندای دیگه رو پیشنهاد دارید، بگید مقایسه کنیم!