انجمن تخصصی فون پارتس

همین امروز یک حساب رایگان بسازید و به جمع ما بپیوندید! با ورود به سایت، می‌توانید موضوعات و پست‌های خودتون رو اضافه کنید، با خلاقیت‌تون درخشش کنید و از طریق صندوق پیام‌های خصوصیتون با دیگر اعضای دوست‌داشتنی‌مون ارتباط برقرار کنید!

معرفی RF4 RF-H4 - ایستگاه هوای گرم حرفه‌ای برای تعمیرات الکترونیک

phoneparts.ir

Administrator
پرسنل مدیریت
مدیریت کل
سلام به همه بچه‌های انجمن!
امروز می‌خوام یه ابزار خفن تو حوزه تعمیرات الکترونیک و موبایل بهتون معرفی کنم: RF4 RF-H4. این دستگاه یه Rework Station با هوای گرمه که برای لحیم‌کاری و جداسازی قطعات SMD و BGA طراحی شده و حسابی تو کارگاه‌های حرفه‌ای جواب می‌ده. اگه تعمیرکار موبایل یا عاشق پروژه‌های DIY هستید، این تاپیک رو تا آخر بخونید!

1742478080587.png

مشخصات اصلی:

• قدرت: 1200 وات - گرمایش سریع و قوی، حتی برای چیپ‌های بزرگ BGA
  • دما: 100 تا 480 درجه سانتی‌گراد، قابل تنظیم
  • جریان هوا: تا 50 لیتر در دقیقه، با فن توربو (15000 دور)
  • نمایشگر: LCD دیجیتال برای دما و هوا
  • وزن: حدود 2.1 کیلو، سبک و جمع‌وجور

چیزایی که RF-H4 رو خاص می‌کنه:

1. سه کانال کاری (CH1, CH2, CH3): می‌تونی دما و جریان هوا رو برای هر کار جدا ذخیره کنی. مثلاً یه تنظیم برای CPU موبایل، یه تنظیم برای GPU کنسول.
  2. خواب خودکار: دسته رو بذاری رو پایه، می‌ره خواب! هم برق کمتر می‌خوره، هم عمر دستگاه بیشتر می‌شه.
  3. ایمنی بالا: سیستم patente شده داره که جلوی سوختن یا خطا رو می‌گیره. اگه مشکلی پیش بیاد، خودش خاموش می‌شه.
  4. هشدار صوتی: از روشن شدن تا دمای زیاد، با بوق بهت خبر می‌ده.
  5. ESD Safe: ضد الکتریسیته ساکن، که برای قطعات حساس عالیه.

تو جعبه چی داره؟

• دستگاه اصلی
  • 5 تا نازل (4، 5، 7، 9، 11 میلی‌متر)
  • پایه دسته
  • پدال پا (برای ریست یا باد سرد)
  • کابل برق

کاربرداش چیه؟

• جدا کردن و لحیم کردن چیپ‌های موبایل (مثل مادربورد سامسونگ یا آیفون)
  • تعمیرات لپ‌تاپ و کنسول بازی
  • پروژه‌های DIY برای عشق الکترونیک‌ها

مزایا:

• قدرت و دقت بالا
  • تنظیمات راحت با LCD
  • نازل‌های متنوع برای هر کاری
  • ایمنی و دوام خوب

معایب؟

• اگه تازه‌کاری، تنظیم دما و هوا یه کم تمرین می‌خواد.
  • نسبت به مدل‌های ساده‌تر مثل RF-H2 گرون‌تره (ولی ارزششو داره).

نظر من؟

من خودم باهاش چندتا برد موبایل و تبلت کار کردم، واقعاً از سرعت گرمایش و جریان هواش راضیم. نازل‌های مختلفش هم دستت رو حسابی باز می‌ذاره. فقط باید حواست به دما باشه که چیپ یا برد رو نسوزونی!

شما چطور؟ کسی اینجا RF-H4 داره؟ تجربه‌تون چیه؟ یا اگه سوالی در موردش دارید، بپرسید تا بیشتر حرف بزنیم. اگه مدل دیگه‌ای از RF4 یا برندای دیگه رو پیشنهاد دارید، بگید مقایسه کنیم!

عقب
بالا